10. helmikuuta 2017

UUDET UPEAT RUOKAPÖYDÄN TUOLIT


Ihanaa perjantaita!

Tämä viikko on mennyt jotenkin tosi nopsasti ainakin tällä suunnalla. Viikonloput on meillä kovin odotettuja koko perheen ollessa yhdessä <3 Huomenna meillä onkin tiedossa ystäväperheen luona kyläilyä ja sunnuntaina olen menossa toisen ystäväni luokse lastenvaatekutsuille :) 

Mitäs suunnitelmia teillä on viikonlopulle? 

Muistatteko te ne nappituolit, jotka meillä oli vanhan kodin ruokapöydän tuoleina? Ne oli alunperin hieman eri sävyn beiget kuin odotin niiden olevan, vaikkakin ihan sievän väriset. Jotenkin koin ne tuolit liian raskaiksi uuteen kotiimme ja ne olivat ehkä hieman kömpelöt, jos tiedätte mitä tarkoitan. Päädyinkin silloin myymään ne vain parin kuukauden käytön jälkeen.
Hankimmekin tänne muuttaessamme valkoiset keinonahkaiset tuolit, jotka olivat tarpeeksi kevyet ja ilmavat ruokailutilaan. Nämä tuolit eivät olleet ehkä parhaimmat istua (varsinkaan kipeän häntäluun kanssa) saati sitten nahan nihkeyden vuoksi. Muuten ne sopivat meille loistavasti. 
Olin kuitenkin jäänyt ihailemaan monia kuvia erilaisista nappituoleista ja siksipä olinkin kovin iloinen nähdessäni nämä ihanuudet Variston Jyskissä* <3





Nämä Stenlille ruokapöydän tuolit ovat juuri täydellisen sirot, mutta kuitenkin tyylikkäät ja näyttävät. Juuri sellaiset mitä olin kaivannut vanhojen nappituolien tilalle! Näiden tuolien kaunis hiekan sävy sopii ihan nappiin meidän sisustuksen värimaailman kanssa. Ne eivät ole beiget eivätkä harmaat, vaan sopivasti just siltä väliltä. Kangas on miellyttävän tuntuinen ja tuoli pehmeä istua. Tarkoitukseni olisi vielä suojata tuolit huonekaluille tarkoitetulla suojasuihkeella. Vaikka selkänojassa ei varsinaisesti nappeja olekaan, näyttää salmiakkikuvioon ommeltu kangas kuin siihen olisi upotettu nappeja. Ehkä juuri isojen nappien puuttuminen tekee tuoleista kevyemmän näköiset? 






Tuolit tuovat osaltaan kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen. 
Lisäksi ne sopivat tosi hienosti nykyiseen ruokapöytäämme ja
tilan kaikki huonekalut ovat harmoniassa keskenään.
I'm happy :) 

Olenkin viime aikoina tehnyt useammin loistavan löydön Jyskin liikkeistä, kuten kuvissa vilahtava lasivitriini ja olohuoneen matto. Myös kuvissa näkyvät lattialla olevat kynttilänjalat löydät heidän valikoimistaan. Heille tuleekin koko ajan uusia tuotteita, joten täytyy aina vähän väliä käydä kurkkailemassa uutuuksia :) 

Mitäs pidätte uudistuneesta ruokailutilasta?


*yhteistyössä Jysk
Loistavaa perjantaipäivää! 

- Marjut -


4 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Vau, tuolit sopivat kyllä tosi hyvin teille. Hyvä muutos!

Unknown kirjoitti...

Nämä tuolit on kerrassaan ihanat!! Muistan kun näin ne ekaa kertaa Jyskissä, pysähdyin ja rakastuin! Harmi vain kun en tarvitse nyt tuoleja mihinkään :D Teille nämä sopii täydellisesti, vielä paremmin kuin ne valkoiset. Meilläkin on kangastuolit, mutta niissä on jo tehtaalla tehty kankaaseen käsittely, joka hylkii tehokkaasti likaa. Ominauus on kankaassa eikä se kulu pois. Se on tärkeä ominaisuus tuoleissa, kun on monta pientä lasta perheessä. Just eilen kaatui maidot tuolille, mutta hyvin lähti eikä alkanu maito haisemaan. Varmasti teidän tuoleille riittää hyvin se tekstiilisuojasuihke :)

Marjut kirjoitti...

Voi kiitos <3 tykätään kyllä tosi paljon itsekkin ja ehdottoman hyvä valinta :)

Marjut kirjoitti...

Eikö olekkin?? <3 Just täydellinen väri ja malli! Teillä on kyllä upeat tuolit myös ;) Suihke täytyy huomenna hankkia!