21. joulukuuta 2016

ULKO-OVEN KAUNIS KRANSSI






Onneksi ehdin napaamaan nämä kuvat juuri ennen kuin lumet sulivat! Täällä ainakin näyttää nyt niin ankealta eikä kauniit jouluvalotkaan pääse oikeuksiinsa ilman valkoista maata :( 

Minusta kodin sisääntulon voi tehdä kutsuvaksi jo sen ulkopuolelta. Olen pyrkinyt pitämään meidän etupihan siistinä ja laitankin sen aina vuodenajan mukaiseksi. Tietysti piha näkyy myös naapureille, joten onhan huoliteltu sisäänkäynti ilo myös muille :) 
Olen nyt entisäkin tyytyväisempi etupihaamme, kun sain oveamme koristamaan tämä upean Amanda B:n* kranssin. Näyttävän kranssin halkaisija on 40 cm, joka oli juuri sopivan kokoinen oveemme.  Kranssia löytyy myös 30 cm halkaisijalla. Kaunis valkoinen lumi luo huurteisen vaikutelman. Ripauksen jouluntunnelmaa tuo puna-valkoinen nauha.
Ihan täydellinen kranssi talviaikaan!

Enää 3 yötä jouluun <3 
Tänään menemme kuuntelmaan kauneimpia joululauluja ja perjantaina hankitaan viimeiset lahjat sekä siivotaan koti. Vietämme joulun meillä kotona ja meille tulee J:n vanhemmat sekä pikkuveli joulun viettoon. Olen kyllä erittäin jouluihminen ja onkin ihanaa saada laittaa joulupöytää omassa kodissa ensimmäistä kertaa kunnolla :) 

Joko siellä on jouluvalmistelut saatu valmiiksi? 

*yhteistyössä Amanda B

- Marjut -

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

todella kaunis kranssi! Ja muutenkin teidän etupiha näyttää ihanan tyylikkäältä ja siistiltä. Aivan kutsuu käymään kylässä <3

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3 Ja kyllähän meille saa tulla kyläilemään ;)