26. tammikuuta 2016

Tuesday look + DW

Haluan esitellä teille muutaman lempiasusteeni näin talviaikaan. Olen aikamoinen vilukissa ja tykkään pukeutua lämpimästi. Puen ylleni aina mieluummin enemmän kuin vähemmän välttääkseni kylmän tunnetta. Kuitenkaan koskaan tyylikkyyttä unohtamatta ;)

Olin jo pitkään havitellut itselleni tuollaista hattua, mutta jotenkin se ei mielestäni ollut minulle sopiva. Päätin kuitenkin antaa tälle kauniin beigelle HM:n hatulle tilaisuuden ja ostin sen Facebookin kirppissivuston kautta. Hintaakin taisi olla vain 5 euroa, joten mietin etten paljoa menettäisi mikäli en sitä tulisikaan pitämään. Toisin kuitenkin kävi! Olen kovasti tykästynyt siihen ja se sopii juurikin kiharoihin yhdistettynä kivasti, vai mitä? Hattua voi käyttää niin syksystä kevääseen ja voi että, odotan sen yhdistämistä mustan Zaran nahkatakkini kanssa, can't wait!


Toinen ihan ehdottomista lemppareistani on tuo Gina Tricon karvakaulus <3 Minulla oli jo viime talvena beigen värinen karvakaulus, mutta tämä tämä on mennyt sen ohi ihan sata-nolla. Se sopii lähes jokaisen takin kanssa joka kaapistani löytyy ja antaa tyylikkään ilmeen nopeasti. Kokonaisuutena tämä toimii takuuvarmasti ja onkin yksi lempiasukokonaisuuksistani. 









Esittelen samalla teille uusimman kelloni. Sain nimittäin jonkin aikaa sitten valittavaksi 
Daniel Wellingtonin mallistosta itselleni uuden rannekellon. En aiemmin omistanut nahkarannekkeista kelloa, joten valintaa ei tarvinnut kauaa miettiä. Tämä ruusukultainen kello on erittäin klassisen kaunis ja sen yksityiskohdat tekevät siitä moneen tyyliin sopivan. Mikäli tämä kello on myös sinun makuusi, löydät sen tästä linkistä. Kello on kuin koru ja pidänkin sitä monesti vain asusteena ja itse ajan katsominen tapahtuukin sitten puhelimesta :D
Haaveilen myös tästä raidallisesta mallista, joka sopisi kivasti hieman sporttisemmankin lookin kanssa. Voin vain kuvitella kuinka hyvältä se näyttäisi ruskettuneella iholla ;) 
Onko teillä omaa DW:n lempparikelloa?






 Kuvat: Sara/ Tickle Your Fancy


These are my favourite outfit details in wintertime. Love this hat and fur. 
I got change to chose a new watch from Daniel Wellington collection. 
You find this classy watch in here.


Tyylikästä viikon alkua <3 

Terkuin,

- Marjut -




Ei kommentteja: