24. tammikuuta 2016

Sunnuntain ajatuksia

 Moikka,

Talviloma meni todella kivasti, vaikkakin kovin nopeasti. Alkuviikosta kävin treenailemassa ja keskiviikkoiltana saimmekin pohjoisen vieraita. Oli niin ihanaa viettää perheen kanssa aikaa kolmen sukupolven voimin <3 Mitään ihmeempää ei tekemiseksi tarvittu vaan yhdessäolo kotosalla oli juuri sitä mitä olimme kaivanneet. Toki vähän käytiin nähtävyyksiäkin perjantaina katsomassa ja Cafe Ursulassa nautimme maukkaista laskiaispullista :) Harmillista on se, että perhettään näkee niin paljon harvemmin, kun välissä on 500 kilometriä. Siksi kaikista hetkistä tulee nauttia täysillä ja olla kiitollisena ympärillä olevista ihmisistä.

Tänään on vietetty viimeistä lomapäivää jälleen kotosalla köllötellen. Onneksi jotain muutakin on saatu aikaan kun vain unelmoitu omasta Kannustalosta :) Sain nimittäin kuvattua myyntiin uusia tavaroita, jotka jo laitoinkin Facebookin sivuille. Kannattaa siis kurkata pian!

On ollut todella ihanaa ja rentouttavaa vain olla ilman sen suurempia tekemisiä.  Tämä oli juuri sitä mitä lomaltani kaipasin hektisen työni vastapainoksi. Nyt on akut ladattu ja olen valmiina huomiseen työpäivään!






 Rentoa sunnuntai-iltaa murut <3

Halein,

- Marjut -

Ei kommentteja: