1. marraskuuta 2015

Luulin etten ole tauluihmisiä?








En ole juuri koskaan omistanut yhden yhtä taulua. Julistetaulut ovat sitten erikseen ja Coco Chanelin kuva mieltä jo löytyykin. Jotenkin ei vain ole aiemmin tullut vastaan sellaista kuvaa jota olisi oikeasti halunnut päivittäin seinällään nähdä. Suoraan sanoen en taiteesta ymmärrä juuri tuon taivaallista :D Olin kyllä miettinyt, että taulussa tulisi olla joku sellainen oma ''juttu'', jos tiedätte mitä tarkoitan?

Olin useamman kerran Kodin 1 liikkeessä käydessäni nähnyt tämän öljyvärimaalauksen nimeltään ''Ballerina''. Jostain syystä katseeni aina siihen kiinnittyi mutta silti jätin sen aina kauppaan. Nyt sitten viime kerralla Vantaan liikkeessä käydessäni päätin sen mukaani ottaa. Se sopiii mielestäni väreiltään meille täydellisesti ja ihan loistavasti tuohon olohuoneen päätyseinälle. Vaikka en itse olekaan balettia harrastunut on minulla muuta tanssitaustaa ja sen on se ''juttu'' tämän taulun kanssa <3 Uskon, että tähän tauluun en tule kyllästymään ja olihan se onneksi myös J:n mieleen ;)

Muutama jo Instagramissa kyselikin taulusta ja googlailun lomassa huomasin, että taulu on Kodin 1 verkkokaupassa alennuksessa. Tässä linkki verkkokauppaan, jos maalaus kolahti myös teihin :)

Mukavaa sunnuntaita! 

Terkuin, 

- Marjut -

4 kommenttia:

Diana kirjoitti...

Mä en oikein ole tauluihmisä mutta toi taulu on todella kaunis !!! <3

pyrytysta kirjoitti...

Ihan mielettömän upea!

Marjut kirjoitti...

Kiitos Diana :) Jotain tuossa taulussa vaan on joka iskee ;)

Marjut kirjoitti...

Kiitos <3