10. lokakuuta 2015

Kristallin kirkasta

Moikka!

Haluan kertoa teille muutamasta uudesta merkistä joita White on White liike on saanut valikoimiinsa. Liike on pullollaan ihania merkkejä, tietysti suurimpana kuitenkin oma suosikkini Riviera Máison :)

Viimeksi käydessäni heille oli juuri tullut uusi kuorma ja paljon uutuuksia oli vielä laatikoiden uumenissa. Taidan kyllä viikonlopun aikana käydä kurkkaamassa mitä kaikkea laatikoista on paljastunut ;)


Tämä ensimmäinen merkki on niin kulinaristien kuin kotikokkienkin suosiin noussut Nicolas Vahé. Sarjasta löytyy raaka-aineita sekä suolaiseen että makeaan. Itse kallistun kyllä enemmän makean puoleen ;) Ja mikä olisikaan parempaa, kuin valmistaa nämä maukkaat herkut tyylikkäillä tuotteilla.

Ranskalaissyntyinen kokki ja chocolatier, kolmen tähden Michelin-ravintolassa oppinsa saanut Nicolas Vahé on tullut tunnetuksi maailmalla omaa nimeään kantavasta herkkujen ja erikoisruoka-aineiden sarjasta, johon lukeutuu kaikkea makuhermoja kutkuttavista mausteista pestoihin sekä herkullisiin keksiseoksiin. Tuotesarjaa on laajennettu myös oheistuotteisiin, joiden avulla on helppo koostaa kauniita ja maukkaita lahjakokonaisuuksia.

Nyt Sinäkin voit oppia alansa parhaalta taitajalta!

Tutustu ja ihastu nykyään Tanskassa vaikuttavan Nicolas Vahén herkkujen maailmaan!


Lisätietoa ja huippukokin makoisia reseptejä löydät osoitteesta www.nicolasvahe.com.
(teksti lainattu netistä)







  
Heiltä löytyy myös reseptivihkonen josta voit poimia herkullisia vinkkejä! 





Sitten tämä upea Newport merkki joka on myös nyt saatavilla White on White myymälästä.

Tässä merkistä lyhyesti:

''Newport on ruotsalainen tuotemerkki joka on vuodesta 1996 lähtien valmistanut lifestyle-tuotteita klassiseen, ajattomaan ja aidosti amerikkalaiseen New England-tyyliin. Newportin ylelliseen valikoimaan kuuluvat pyyheliinat, aamutakit, vuodevaatteet, kylpypyyhkeet ja huovat. Tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne valmistetaan miellyttävistä materiaaleista.'' 
(lainattu netistä)





Tyylikäs kristalli joka on kestävä ja taatusti näyttävä missä tahansa. On niin laseja kuin karahveja.





Valikoimasta löytyy nämä aivan ihanan pehmeät torkkupeitto ja tyyny. Niiden pehmeys on jotain ihan omaa luokkaansa ja ihastuin niihin ihan täysin <3 Juuri sopivat näin talviaikaan ;)



Lisäksi kattaukseen saatavilla kankaisia lautasliinoja kauniissa sinisen sävyssä. 


Suosittelen kyllä tutustumaan ja hei, näistähän saa myös ihania lahjoja pukinkonttiin!

Tulossa vielä postaus uudesta kauneudenhoitoon liittyvästä merkistä :)

Kivaa lauantaita!



- Marjut -



Ei kommentteja: